Algemene vragen

Wat zijn veilingen?

Bij een online veiling kun je gedurende een korte periode bieden op een gaaf product of dienst. Na het aflopen van de actieperiode wint de deelnemer met het hoogste bod de veiling. Meedoen aan een online veiling is simpel en bieden kan vaak al vanaf een bod van 1 euro. Dankzij online veilingen kun jij zeer voordelig op vakantie, naar een concert of heerlijk uit eten!

Welke veilingen vind ik op DagArtikel?

DagArtikel biedt een overzicht van websites waar jij kan meebieden op diverse veilingen. In het overzicht vind je o.a. meer informatie over Ticketveiling.nl , Vakantieveilingen.nl, VeilingActies.nl en Veiling.nl!

Welke producten/diensten worden er als veiling aangeboden?

De veilingen die door de verschillende veilingwebsites worden aangeboden zijn zeer divers. Door mee te bieden op een veiling kun jij bijvoorbeeld zeer goedkoop een vakantie boeken, een nieuwe telefoon scoren, heerlijk uit eten of een uniek uitstapje maken. Houd de veilingwebsites goed in de gaten om geen veiling te missen! Let op: winnen betekent ook betalen!

Vragen over veilingen

Ik heb een vraag over een veiling, bij wie kan ik terecht?

DagArtikel.nl biedt enkel een overzicht van veilingwebsites en organiseert zelf geen veilingen. Wil je meer weten over een specifieke veiling of veilingwebsite, dan kun je het beste even contact opnemen met de klantenservice van de desbetreffende website.

Hoe plaats ik een bod op een veilingwebsite?

Bij de meeste veilingwebsites kun je pas bieden nadat je een account hebt aangemaakt. Zo is de veilingwebsite er van verzekerd dat ze jou kunnen bereiken wanneer je een veiling hebt gewonnen, en verplicht bent jouw bod te betalen. Na het inloggen wijst het veilingproces zich vanzelf. Kom je er toch niet uit? Neem dan contact op met de betreffende klantenservice.

Hoe vaak kan ik bieden tijdens een veiling?

Tijdens een veiling kun je een onbeperkt aantal biedingen plaatsen tot de veiling afloopt. Bij elke veiling staat duidelijk aangegeven hoeveel tijd je hier nog voor hebt. Wanneer iemand anders een hoger bod plaatst kun jij hier dus overheen bieden. Aan het eind van de veiling wint het hoogste bod.

Ik heb me bedacht en wil mijn bod intrekken, wat nu?

Een bod intrekken is niet mogelijk. Wanneer jij een bod plaatst is dit bindend. Wanneer je vervolgens de veiling wint ben je verplicht dit bedrag te betalen aan de veilingwebsite. Plaats om deze reden niet zomaar een bod, maar alleen als je de veiling echt wilt winnen!

Hoe kan ik een gewonnen veiling betalen?

De betaalmogelijkheden variëren per veilingwebsite. Betalen met iDEAL en creditcard is vrijwel altijd mogelijk. Ook betalen met PayPal is geregeld een van de betaalmogelijkheden. Kijk voor meer info over de betaalmogelijkheden op de informatiepagina van de betreffende veilingwebsite.

Waarom moet ik administratiekosten betalen?

De meeste veilingwebsites rekenen administratiekosten. Deze kosten worden bovenop het door jou geplaatste bod gerekend. Deze administratiekosten betaal je voor de afhandeling van jouw. Bekijk daarom voor het plaatsen van een bod altijd goed de voorwaarden om verrassingen te voorkomen!

Vragen voor veiling-websites

Bij welke partijen koop ik de getoonde veilingen?

DagArtikel.nl biedt enkel een overzicht van veilingwebsites en organiseert dan ook zelf geen veilingen. Wanneer je aan een veiling deelneemt, doe je dit bij een onafhankelijke website. Deze veilingwebsites zijn geheel verantwoordelijk voor de afhandeling en levering van jouw winnende bod.

Waarom staat mijn favoriete veilingwebsite niet op DagArtikel?

Ken jij een veilingwebsite die ontbreekt in het overzicht? Laat ons dit dan weten via het contactformulier. Na goedkeuring door onze redactie zal de veilingwebsite worden opgenomen in het overzicht van DagArtikel.

Ik heb een klacht over een veilingwebsite, waar kan ik deze indienen?

Heb je onverhoopt een negatieve ervaring met een van de veilingwebsites uit het overzicht? Laat dit ons dan gerust weten! DagArtikel bemiddelt graag om tot een passende oplossing te komen wanneer je er zelf met de klantenservice niet uitkomt. Gebruik hiervoor het contactformulier.

Vragen over bestellingen

Hoe kan ik een gewonnen veiling verzilveren?

Heb jij aan het eind van de veiling het hoogste bod geplaatst en ben jij de winnaar? Je ontvangt van de veilingwebsite een bevestiging per e-mail. Vervolgens ontvang je een digitale voucher waarmee jij je gewonnen veiling kan verzilveren bij de aanbieder, zoals het 4-sterren hotel waar jij een verblijf hebt gewonnen of het restaurant waar jij heerlijk kan gaan dineren.

Ik heb een vraag over mijn gewonnen veiling?

Neem voor vragen over je gewonnen veiling contact op met de klantenservice van de betreffende website. Je vindt de contactgegevens van de klantenservice op de DagArtikel informatiepagina van iedere veilingwebsite.

Wat is de status van mijn gewonnen veiling?

Neem voor meer informatie over de status van je gewonnen veiling contact op met de klantenservice van de betreffende veilingwebsite. Vermeld hierbij duidelijk je ordernummer en contactgegevens. Zo kan je vraag sneller worden beantwoord!

Ik heb betaald maar nooit een voucher ontvangen. Wat nu?

Neem voor meer informatie over de status van je gewonnen veiling contact op met de klantenservice van de betreffende veilingwebsite. Vermeld bij het contact met de klantenservice duidelijk je ordernummer en contactgegevens zodat je vraag snel kan worden beantwoord.

Vragen over accounts

Wat zijn de voordelen van een account op DagArtikel?

Een account op DagArtikel.nl heeft vele voordelen! Je ontvangt dagelijks alle aanbiedingen, lokale deals en kortingsacties via e-mail en is een account bijzonder handig bij het delen van aanbiedingen en sales met je vrienden. Ook kun je met een account goedkopere alternatieven indienen en profiteren leden van DagArtikel geregeld van exclusieve acties!

Hoe maak ik een account aan op DagArtikel?

Registreer heel eenvoudig een account op DagArtikel via de registratiepagina. Je profiteert van vele voordelen! Je ontvangt dagelijks alle dagdeals in je inbox, kan goedkopere alternatieven indienen en heel eenvoudig deals delen met je vrienden. Ook profiteer je als lid van DagArtikel van exclusieve ledenacties.

Ik kan niet inloggen, hoe kan dit?

Na het invullen van je gegevens ontvang je een bevestigingsmail waarmee je jouw persoonlijke account kunt activeren. Pas na het activeren van je account kun je op DagArtikel inloggen. Mocht je na activatie toch nog problemen ondervinden met inloggen, neem dan even contact met ons op.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Vul je e-mailadres in op het formulier op de pagina 'Wachtwoord vergeten'. Je ontvangt meteen per e-mail een tijdelijk wachtwoord waarmee je kunt inloggen op DagArtikel.nl. Vergeet na het inloggen niet dit tijdelijke wachtwoord te wijzigen!

Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?

Log in op DagArtikel en klik vervolgens op ‘Instellingen’. Hier vind je jouw persoonlijke instellingen en heb je de mogelijkheid heel eenvoudig je e-mailadres te wijzigen.

Overige vragen

Mijn vraag staat hier niet tussen.

Kun je het antwoord op je vraag niet op deze pagina vinden, neem dan gerust contact op met onze redactie via het contactformulier. Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Veiling websites overzicht

Op internet vind je vele interessante veiling websites. Iedere week gaan uiteenlopende producten, vakanties en partijen voor een prikkie van hand tot hand. Dagartikel.nl biedt een handig overzicht van alle betrouwbare veilingsites. Bied mee op de veilingen voor concerten, festivals, uitstapjes, reizen, elektronica, auto's en zelfs goederen uit faillissementen.

Alle veilingwebsites

Word vrienden met Dagartikel.nl

Dagartikel vind je ook op social media! Word vrienden met Dagartikel op Facebook, Twitter of Google+ en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Top veilingsites