Algemeen

Wat is een dagaanbieding?

Een dagaanbieding is een product of dienst dat voor slechts 24 uur met hoge korting wordt aangeboden. Er zijn vele sites en webwinkels die dagaanbiedingen tonen, zoals iBOOD, 1DayFly, ClickToBuy en Groupon. Deze partijen kunnen o.a. door het opkopen van voorraden originele producten van A-merken en leuke gadgets aanbieden voor echte stuntprijzen.

Welke aanbiedingen vind ik in het overzicht?

Op DagArtikel.nl vind je de dagaanbiedingen van: iBOOD, 1DayFly, Groupon, ClickToBuy, DealDonkey, Marktplaats, Mediamarkt, Saturn, Groupdeal, Wehkamp, iChica, Actiespullen, VSDeal, voorHEM.nl, voorHAAR.nl, Dealdigger, HurryUp en vele anderen!

Wanneer kan ik nieuwe dagaanbiedingen verwachten?

De meeste aanbiedingen op DagArtikel worden op 2 tijdstippen per dag vernieuwd; om 12 uur ’s nachts en om 12 uur ’s middags. De meeste aanbieders kiezen ervoor hun deal aan het begin van een nieuwe dag te laten starten, dus om 0:00 uur ’s nachts. Andere aanbieders kiezen er voor hun aanbieding op het middaguur, dus om 12:00 uur ’s middags, te vernieuwen.

Welke producten kan ik verwachten als dagaanbieding?

Het aanbod van deals varieert dagelijks en loopt uiteen van haarscherpe LED televisies tot heerlijke parfums en van stoere spijkerbroeken tot handige beschermcases voor je telefoon. Het is altijd een verrassing welke producten er op een dag worden aangeboden; de dagaanbieders verklappen namelijk nooit welke deal zij de dag erna met hoge kortingen gaan aanbieden!

Aanbiedingen

Ik heb een vraag over een specifieke aanbieding, aan wie kan ik die stellen?

DagArtikel.nl biedt je enkel een handig overzicht van alle 24-uurs deals en verkoopt zelf geen producten of diensten. Wil je graag meer weten over een bepaalde aanbieding, neem dan contact op met de betreffende klantenservice van de webwinkel die het product aanbiedt. Elke shop heeft een eigen infopagina op DagArtikel waar je de contactgegevens van de shop vindt.

Ik wil een aanbiedingen kopen, maar deze is verlopen of uitverkocht. Wat nu?

Alle aanbiedingen op DagArtikel.nl zijn slechts 24 uur beschikbaar en kunnen daarna niet meer tegen de speciale actieprijs worden aangeschaft. Na deze 24 uur of wanneer het product is uitverkocht, heb je helaas je kans gemist. Bij dagaanbiedingen geldt altijd: OP=OP. Houd DagArtikel goed in de gaten zodat je geen aanbieding meer mist!

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja, alle op DagArtikel.nl getoonde advies- en actieprijzen zijn inclusief BTW. Er worden met uitzondering van de verzend- en eventuele transactiekosten geen extra kosten in rekening gebracht wanneer je een product bestelt op de website van de betreffende aanbieder.

Zijn de prijzen inclusief verzendkosten?

Nee, de getoonde actieprijzen zijn exclusief verzendkosten. Bij elke deal wordt duidelijk aangegeven hoeveel verzendkosten je precies moet betalen om de bestelling bij je thuis of op een ander adres te laten bezorgen. Deze kosten verschillen namelijk per aanbieder. Wanneer de verzending gratis is, wordt ook dit duidelijk vermeld.

Hoeveel stuks mag ik per aanbieding bestellen?

Het maximale aantal stuks dat je kan bestellen verschilt per aanbieding en per webshop. De voorraad is vaak beperkt en daarom kan het zo zijn dat je maar een beperkt aantal stuks kan aanschaffen. Indien je meerdere stuks wilt bestellen, kijk dan eerst goed op de website van de aanbieder of dit mogelijk is. Hiermee kun je teleurstelling voorkomen!

Hoe kan ik een dagaanbieding betalen?

Per aanbieder kun je kiezen uit diverse betaalmogelijkheden. Bij de meeste shops kun je jouw bestelling betalen met iDEAL en creditcard. Betalen met PayPal behoort ook vaak tot de mogelijkheden. Wil je meer weten over de betaalmogelijkheden van een bepaalde aanbieder? Kijk dan op de infopagina van de betreffende shop.

Ik zie een fout in een van de aanbiedingen. Waar kan ik dit doorgeven?

De redactie van DagArtikel controleert dagelijks alle deals grondig op fouten. Mocht je onverhoopt toch een fout hebben gezien, aarzel dan niet dit even door te geven. Dit wordt zeer gewaardeerd door onze redactie, maar je helpt er ook andere bezoekers van DagArtikel mee. Voor het doorgeven van een fout kun je gebruik maken van het contactformulier.

Ik wil een aanbieding doorsturen, kan dat?

Wanneer je een deal tegenkomt die je graag wilt delen met je vrienden of familieleden, biedt DagArtikel daar meerdere mogelijkheden voor. Maak bijvoorbeeld gebruik van de handige Tell-a-Friend functie waarmee je eenvoudig een dagaanbieding per e-mail kan doorsturen. Verder vind je bij iedere deal knoppen voor het delen via Twitter, Facebook of Pinterest.

Aanbieders

Bij welke partij koop ik de dagaanbiedingen?

DagArtikel biedt enkel een handig overzicht van alle dagaanbiedingen en verkoopt geen producten of diensten. Wanneer je een dagdeal koopt, bestel je deze bij een onafhankelijke webshop. Deze webwinkels zijn geheel verantwoordelijk voor de afhandeling en levering van jouw order.

Zijn de shops in het overzicht betrouwbaar?

De shops op DagArtikel.nl worden uitgebreid op service en betrouwbaarheid. Alleen webwinkels die worden goedgekeurd door de redactie staan uiteindelijk op DagArtikel.nl, zodat jij zonder zorgen van de deals kan profiteren! Het kan natuurlijk gebeuren dat er per ongeluk iets mis gaat met je bestelling. Neem dan contact op met de klantenservice van de betreffende shop.

Ik heb een klacht over een aanbieder, waar kan ik deze indienen?

Wanneer je onverhoopt een negatieve ervaring hebt opgedaan met een van de aanbieders uit het overzicht, laat dit dan gerust weten! DagArtikel kan tussen jou en de betreffende shop bemiddelen om tot een geschikte oplossing te komen wanneer je er met de klantenservice niet uitkomt.

Waarom zie ik mijn favoriete dagshop niet terug in het overzicht?

Ken jij een dagaanbieding die ontbreekt op DagArtikel.nl? Informeer onze redactie dan via het contactformulier. Indien de webshop geschikt is voor plaatsing zal deze na goedkeuring door de redactie worden opgenomen in het overzicht van DagArtikel.nl.

Bestelling

Ik heb een vraag over mijn bestelling, waar kan ik terecht?

Neem voor alle vragen over je ordercontact op met de klantenservice van de betreffende shop waar jij de aanbieding hebt gekocht. Op zoek naar de contactgegevens van de klantenservice? Bekijk dan de infopagina van de dagaanbieder in kwestie.

Ik ben niet tevreden over het product dat aan mij is geleverd. Wat nu?

Wat jammer dat jouw bestelling niet aan je verwachtingen voldoet. Wil je het product retourneren of ruilen? Neem dan even contact op met de klantenservice van de website waar jij je bestelling hebt geplaatst voor meer informatie. Let op; ruilen is niet altijd mogelijk, aangezien de voorraad van een aanbieding vaak beperkt is!

Ik wil weten wat mijn orderstatus is, aan wie stel ik deze vraag?

Wanneer je meer wilt weten over de status van je bestelling, neem dan contact op met de klantenservice van de betreffende webwinkel. Vermeld hierbij duidelijk je ordernummer en contactgegevens, zo kan je vraag sneller worden beantwoord.

Ik heb betaald maar mijn bestelling nog niet ontvangen. Wat nu?

Neem contact op met de klantenservice van de betreffende webwinkel voor meer informatie over de status van je bestelling. Vermeld hierbij duidelijk je ordernummer en contactgegevens, zo kan je vraag sneller worden beantwoord.

Goedkoper Alternatief

Een goedkoper alternatief, wat is dat?

Een goedkoper alternatief wordt bij een aanbieding getoond wanneer je exact hetzelfde product bij een andere webshop goedkoper kan bestellen dan bij de dagaanbieder in kwestie. Wanneer jij een van de aanbiedingen uit het overzicht op een andere website voor een lagere totaalprijs hebt gezien, kun je een goedkoper alternatief indienen.

Hoe bekijk ik een goedkoper alternatief?

Wanneer er voor een deal een goedkoper alternatief beschikbaar is, verschijnt er een groene button met een spaarvarken bij de aanbieding. Door op deze knop te klikken kun je het alternatief bekijken. Let op: de groene button is alleen zichtbaar wanneer er een goedgekeurd goedkoper alternatief beschikbaar is.

Hoe kan ik een goedkoper alternatief toevoegen?

Klik op de grijze spaarvarken-button bij de deal waarvoor jij een goedkoper alternatief wilt doorgeven. Er verschijnt een pop-up waar je simpel en snel het goedkopere alternatief kan invullen en versturen naar de redactie van DagArtikel.nl.

Aan welke voorwaarden moet een goedkoper alternatief voldoen?

Een goedkoper alternatief wordt goedgekeurd wanneer het om precies hetzelfde product/model gaat als de dagaanbieding die wordt aangeboden en de totaalprijs (actieprijs + verzendkosten) mag niet duurder zijn. Een goedkoper alternatief wordt enkel goedgekeurd wanneer het bij een webshop uit Nederland of België te verkrijgen is.

Account

Wat zijn de voordelen van een account op DagArtikel.nl?

Met een account op DagArtikel.nl profiteer je van vele voordelen! Je ontvangt dagelijks een nieuwsbrief in je mailbox met alle aanbiedingen en blijft altijd op de hoogte! Verder is een account bijzonder handig bij het delen van aanbiedingen met je vrienden, aangezien DagArtikel alvast automatisch jouw gegevens voor je invult.

Hoe maak ik een account aan op DagArtikel.nl?

Via de registratiepagina kun je eenvoudig een account aanmaken op DagArtikel. Je ontvangt dagelijks alle aanbiedingen in je mailbox en je gegevens worden automatisch ingevuld bij het delen van een aanbieding met je vrienden. Na het invullen van het inschrijfformulier ontvang je een activatiemail waarmee je jouw DagArtikel-account kan activeren.

Ik heb problemen met inloggen, hoe kan dit?

Nadat je jouw gegevens op de registratiepagina hebt ingevuld ontvang je een e-mail waarmee je jouw account kan activeren. Na het activeren van je account kun je inloggen op DagArtikel.nl. Mocht je na het activeren onverhoopt toch nog problemen ondervinden met inloggen, neem dan contact op via het contactformulier.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Vul je e-mailadres in op de pagina ‘Wachtwoord vergeten’. Je ontvangt dan direct per e-mail een tijdelijk wachtwoord waarmee je kunt inloggen. Vergeet vervolgens niet om dit tijdelijke wachtwoord te wijzigen in een wachtwoord van jouw keuze!

Ik wil mijn e-mailadres wijzigen. Hoe doe ik dit?

Je e-mailadres wijzigen is zeer eenvoudig en zo gepiept. Log in op DagArtikel en ga vervolgens naar ‘Instellingen’. Hier vind je jouw persoonlijke instellingen en is het mogelijk je e-mailadres te wijzigen.

Nieuwsbrief

Welke dagaanbiedingen staan in de nieuwsbrief?

In de DagArtikel nieuwsbrief vind je de 25 beste aanbiedingen van de dag. Daarnaast heb je de mogelijkheid om alle lokale deals van jouw stad en kortingsacties van bekende webwinkels te ontvangen. Dit kun je aangeven via ‘Nieuwsbrief instellingen’ nadat je bent ingelogd op JouwAanbieding.nl.

Hoe kan ik me aanmelden voor de nieuwsbrief?

Op de homepage van DagArtikel vind je bovenaan de pagina een mogelijkheid om je in te schrijven voor de dagelijkse nieuwsbrief of bezoek direct de pagina inschrijven voor de nieuwsbrief.

Hoe kan ik me afmelden voor de nieuwsbrief?

Wanneer je de DagArtikel nieuwsbrief helaas niet meer wilt ontvangen, bezoek dan de uitschrijven voor de nieuwsbrief pagina of klik op de uitschrijflink onderaan de nieuwsbrief in je
mailbox. Het is ook mogelijk je uit te schrijven door in te loggen op DagArtikel en vervolgens naar de ‘instellingen’ pagina te gaan.

Ik wil de nieuwsbrief liever op een ander tijdstip ontvangen, is dat mogelijk?

Je kan het tijdstip waarop je de nieuwsbrief wilt ontvangen zelf kiezen. Log in op DagArtikel en ga vervolgens naar ‘Nieuwsbrief instellingen’. Hier vind je jouw persoonlijke nieuwsbriefinstellingen en kun je aangeven op welk tijdstip en zelfs op welke dagen je de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Overig

Ben je webmaster van een website en wil je een link ruilen?

Neem voor een linkruil contact op met de redactie van DagArtikel via het contactformulier.

Ik heb een vraag die hier niet tussen staat.

Indien je het antwoord op je vraag niet kunt vinden, neem dan contact op met onze redactie via het contactformulier.

Deals in de buurt

Op DagArtikel.nl vind je naast dagaanbiedingen ook lokale aanbiedingen bij jou in de buurt, zoals een scherpe restaurantdeal of een ontspannende beautybehandeling. DagArtikel.nl toont de lokale deals van o.a. Groupon, SocialDeal en Sweetdeal. Na aankoop van een lokale deal ontvang je een digitale voucher waarmee je jouw aankoop kan verzilveren.

Tell-a-friend

Vertel je vrienden over de voordelen van Dagartikel.nl! Via het Tell-a-Friend formulier breng je eenvoudig je vrienden, familie en bekenden op de hoogte van alle aanbiedingen, vouchers en kortingen op deze website.

Top dagaanbieders