Algemeen

Wat zijn kortingsacties?

Kortingsacties worden georganiseerd door webshops. Gedurende een bepaalde tijd kun je profiteren van speciale kortingen of aanbiedingen. Kortingsacties bestaan in diverse vormen: als kortingscode, uitverkoop, sale, gratis- of winactie en printcoupons. Vele webshops, van groot tot klein, presenteren regelmatig nieuwe (kortings)acties!

Wanneer worden er nieuwe kortingen geplaatst?

Onze redactie plaatst dagelijks nieuwe kortingen die je terug kan vinden in het overzicht op DagArtikel. Vergeet daarom niet dagelijks even de laatste kortingsacties te checken voor je start met surfen bij jouw favoriete webwinkel! Wil je de kortingsacties op DagArtikel liever per nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan direct in voor de nieuwsbrief.

Kortingsacties

Hoe vaak kan ik profiteren een kortingsactie?

Hoe vaak je van een kortingsactie gebruik kan maken is afhankelijk van 2 factoren: de actie en de webshop die de actie aanbiedt. Van een uitverkoop of sale kun je in de meeste gevallen onbeperkt profiteren, maar kortingscodes zijn soms maar één keer per klant te gebruiken. In dit geval wordt dat duidelijk aangegeven door de webshop in kwestie.

Ik heb een vraag over een bepaalde korting?

Wil je meer informatie over een bepaalde kortingsactie? Neem dan contact op met de klantenservice van de webshop in kwestie. Elke webwinkel heeft op DagArtikel een eigen informatiepagina waar je de contactgegevens van de shop vindt.

Hoe kan ik een fout dit doorgeven?

DagArtikel checkt alle kortingen voor het plaatsen grondig op fouten. Mocht je onverhoopt toch een fout tegenkomen, aarzel dan niet dit aan ons door te geven. Dit wordt zeer gewaardeerd door ons, maar ook door andere bezoekers van DagArtikel! Neem contact op via het contactformulier.

Kan ik een kortingscode delen?

Wanneer je een actie graag wilt delen met een vriend of familielid, biedt DagArtikel daar meerdere mogelijkheden voor. Klik op de spreekwolk-knop bij de actie jouw keuze voor het delen van de actie via Twitter, Facebook en Pinterest. Door op de envelop-knop de klikken kun je de kortingsactie eenvoudig via e-mail delen.

Kortingscodes

Waarom wordt de kortingscode niet geaccepteerd?

Ervaar je problemen met het verzilveren van een kortingscode? Neem dan contact op met de klantenservice van de betreffende webwinkel. Elke webshop heeft op DagArtikel een eigen informatiepagina waar je de contactgegevens kan vinden.

Hoe kan ik een kortingscode gebruiken?

Tijdens welke stap in het bestelproces je de kortingscode moet invullen verschilt per webshop. Bij bepaalde webwinkels kun je een kortingscode rechtstreeks in je winkelwagen verrekenen, bij andere webwinkels dien je eerst het volledige bestelproces te doorlopen. Let op woorden zoals ‘kortingscode’, ‘actiecode’ of ‘couponcode’.

Webshops

Van welke partijen zijn de kortingsacties?

DagArtikel biedt enkel een overzicht van kortingsacties en verkoopt zelf geen producten of diensten. Wanneer je gebruik maakt van een van kortingsacties uit het overzicht, doe je dit bij een onafhankelijke webwinkel. Deze webwinkels zijn geheel verantwoordelijk voor de afhandeling, levering en after-sale service jouw bestelling.

Waarom zijn er geen kortingsacties van mijn favoriete webwinkel?

Niet alle webwinkels presenteren speciale uitverkopen of bieden exclusieve kortingscodes aan. Dit kan de reden zijn waarom je jouw favoriete webwinkel niet in het overzicht terug ziet. Ben jij bekend met een kortingscode of –actie, maar wordt deze nog niet getoond in het overzicht? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Waar kan ik een klacht indienen?

Heb je een negatieve ervaring opgedaan met een van de webwinkels uit het overzicht? Wij betreuren dit ten zeerste! DagArtikel bemiddelt in dit geval dan ook graag om tot een passende oplossing te komen wanneer je er zelf met de klantenservice van de betreffende webshop niet uitkomt. Maak hiervoor gebruik van het contactformulier.

Orders

Waar kan ik terecht met een vraag over mijn order?

Neem voor vragen over je order contact op met de klantenservice van de betreffende webshop waar jij je bestelling hebt geplaatst. Je vindt de contactgegevens van de klantenservice op de informatiepagina van iedere webwinkel.

Ik ben niet tevreden over mijn order. Wat nu?

Jammer dat je bestelling niet voldoet aan je verwachtingen. Wanneer je de bestelling wilt retourneren of ruilen kun je het beste even contact opnemen met de klantenservice van de webwinkel waar jij je order hebt geplaatst.

Wat is de status van mijn order?

Neem voor meer informatie over de status van je order contact op met de klantenservice van de betreffende webshop. Vermeld duidelijk je ordernummer en contactgegevens zodat je vraag snel kan worden beantwoord.

Ik heb betaald maar mijn order nooit ontvangen?

Neem voor meer informatie over de status van je order contact op met de klantenservice van de betreffende shop. Vermeld hierbij duidelijk je ordernummer en contactgegevens zodat je vraag snel kan worden beantwoord.

DagArtikel account

Wat zijn de voordelen van een DagArtikel account?

Een account op DagArtikel.nl brengt vele voordelen met zich mee! Je ontvangt dagelijks een nieuwsbrief met alle aanbiedingen in je mailbox en krijgt daarnaast geregeld exclusieve acties voorgeschoteld. Met een DagArtikel account is het tevens mogelijk goedkopere alternatieven in te dienen.

Hoe maak ik een DagArtikel account aan?

Via de registratiepagina maak je heel eenvoudig een account aan op DagArtikel. Je profiteert dan van vele voordelen! Zo ontvang je dagelijks alle dagaanbiedingen, lokale deals en kortingen per e-mail, kun je goedkopere alternatieven indienen en eenvoudig acties delen! Ook profiteer je als lid van DagArtikel geregeld van exclusieve ledenacties.

Ik kan niet inloggen, hoe kan dit?

Na het invullen van je gegevens ontvang je een bevestigingsmail waarmee je jouw persoonlijke account kunt activeren. Pas na het activeren van je account kun je op DagArtikel inloggen. Mocht je na activatie toch nog problemen ondervinden met inloggen, neem dan contact op via het contactformulier.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Vul je e-mailadres in op de pagina Wachtwoord vergeten. Je ontvangt direct per e-mail een tijdelijk wachtwoord waarmee je kunt inloggen. Vergeet niet om na het inloggen dit tijdelijke wachtwoord te wijzigen!

Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?

Log in op DagArtikel en ga vervolgens naar ‘Instellingen’. Hier vind je jouw persoonlijke instellingen en heb je de mogelijkheid je e-mailadres te wijzigen.

Nieuwsbrief

Is het mogelijk kortingsacties via nieuwsbrief te ontvangen?

Ja, dat is mogelijk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en activeer je e-mailadres. Na activatie kun jij inloggen op DagArtikel en jouw persoonlijke nieuwsbriefinstellingen beheren. Op deze pagina kan je de optie selecteren om kortingsacties in de dagelijkse nieuwsbrief te ontvangen!

Hoe kan ik me afmelden voor de nieuwsbrief?

Wanneer je de nieuwsbrief van DagArtikel niet meer wilt ontvangen, klik dan op de uitschrijflink onderaan iedere nieuwsbrief in je e-mail inbox. Je kunt je ook uitschrijven door in te loggen op DagArtikel en vervolgens naar je persoonlijke nieuwsbriefinstellingen pagina te gaan.

Overig

Kan ik een link ruilen met DagArtikel?

Neem voor een linkruil contact op met DagArtikel via de contactpagina.

Mijn vraag staat hier niet tussen.

Indien je het antwoord op je vraag niet kunt vinden, neem dan contact op met onze redactie via het contactformulier.

Dagdeals en aanbiedingen

Dagartikelen, dagaanbiedingen, daily deals, dagelijkse aanbiedingen, dagproducten. Hoe je ze ook noemt, je vindt ze allemaal op Dagartikel.nl. Dagelijks verzamelen we alle online aanbiedingen van Nederland en België en presenteren we alle actuele online deals van shops zoals iBOOD, 1Dayfly, Dealdonkey, Groupon en ClickToBuy in een handig dagaanbiedingen overzicht.

Naar de deals!

Iedere dag de beste deals

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang dagelijks automatisch de beste deals in je mailbox. Ook kun je de deals van jouw favoriete steden ontvangen. Klik hier om een gratis account te registreren.

Top webwinkels